Stadhuis Maastricht

Excuses college Maastricht voor bespioneren ambtenaren

Het stadsbestuur van Maastricht heeft excuses aangeboden voor het bespioneren van ambtenaren van de gemeente.

Oud-informateur Gabriëls vooral benieuwd naar nieuw college

Voormalig informateur Geert Gabriëls is benieuwd hoe het extraparlementair college in het gouvernement in de praktijk gaat werken als alle emoties zijn neergedwarreld.

'Links' ziet niets in extraparlementair provinciebestuur

De linkse partijen PvdA, GroenLinks en D66 zien niks tot weinig in een zogeheten extraparlementair provinciebestuur met maximaal zeven gedeputeerden. Daarmee staat de vorming ervan op losse schroeven.

Voormalig vechtcollege Bergen noemt zich nu stabiel

De plooien tussen de partijen van de nieuwe coalitie in Bergen zijn glad gestreken.

Sloopkogel afbraak
Flats Venlo-Noord op nominatie voor sloop

Woningcorporatie Woonwenz en het gemeentebestuur van Venlo hebben grootse plannen voor een herstructurering van Venlo-Noord.

Nieuw college gemeente Beek met BBB-NDB en CDA

De gemeente Beek gaat verder met een coalitie van BBB-NDB en CDA. Tevens krijgt het college drie nieuwe wethouders. Tegelijk stopt Maurice Wierix van BBB-NDB als wethouder.

'Murals Heerlen aanstootgevend en confronterend'

De GroenLinks-fractie in Heerlen vindt verschillende muurschilderingen in de stad niet gepast.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!