Stille tocht voor bijna tweeduizend onopgeloste moordzaken

Nabestaanden van vermoorde Nederlanders willen dat politie en justitie meer moeite doen om 1800 cold cases op te lossen. Nadat de families aan de bel trokken bij de minister, komt er een stille tocht en ligt er een petitie.

Rotterdammer gelinkt aan Heerlense prostitueemoorden
Een Rotterdammer die is opgepakt voor twee moorden op prostituees in de jaren '80 en '90, wordt ook gelinkt aan de moord op een aantal prostituees in Heerlen.
Limburgse politie zet onopgeloste moorden op Facebook

De Limburgse politie heeft een speciale Facebook-pagina geopend met onopgeloste moorden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV