Man na zeventien jaar voor de rechter voor brute verkrachting

Bijna zeventien jaar na een brute verkrachting in Lottum, komt de vermoedelijke dader voor de rechter. De 58-jarige verdachte hoort maandag wat voor straf justitie voor hem in gedachten heeft.

Cold case Sjef Klee: munitie en delen vuurwapen gevonden

Bij de zoekactie in de vijver langs de Emmaweg in de Brunssumse wijk Treebeek zijn vorige week delen van een vuurwapen en munitie gevonden.

Onderzoek Sjef Klee: 'Interessante zaken' in vijver gevonden

De zoekactie in de vijver langs de Emmaweg in de Brunssumse wijk Treebeek heeft 'interessante zaken' in het onderzoek naar de cold case-zaak rondom Sjef Klee opgeleverd.

Cold case Sjef Klee: Politie zoekt met boot in vijver

De politie zoekt dinsdag met een boot in een vijver langs de Emmaweg in de Brunssumse wijk Treebeek naar bewijsmateriaal in de cold case-zaak rondom Sjef Klee.

Politie krijgt twee tips over cold case-zaak Sjef Klee

De politie heeft twee nieuwe tips gekregen over de cold case-zaak rondom Sjef Klee.

Zussen Klee zetten vraagtekens bij eerder politieonderzoek

De zussen van Sjef Klee zetten vraagtekens bij het politieonderzoek van 24 jaar geleden naar de dood van hun broer.

Politie de straat op voor cold case Sjef Klee

Met een mobiele politiepost vraagt de politie in Treebeek aandacht voor het nieuwe onderzoek naar de dood van Sjef Klee in 1995.

Nieuwe info cold case Sjef Klee: onderzoeksteam uitgebreid

De politie heeft nieuwe informatie en tips gekregen in het onderzoek in de cold case-zaak rondom Sjef Klee. Het onderzoeksteam is daarom uitgebreid.

Tip leidt tot heropening cold case Sjef Klee

Een tip heeft ervoor gezorgd dat de politie en het Openbaar Ministerie opnieuw de cold case-zaak rondom Sjef Klee openen.

Geen spoor van Marjo Winkens, wel 25 tips na zoekactie Beesel

Bij de zoekactie naar de vermiste Marjo Winkens in Beesel zijn er geen sporen gevonden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!