Overslaan en naar de inhoud gaan

Coke in paardentrailer: Limburger moet kwart miljoen betalen

Geplaatst opzaterdag 28 maart 2020 - 20:33

Paardenhandelaar Mario van G. uit Limbricht heeft 28 dagen de tijd om de Britse staat nog ruim 240.000 euro betalen voor het smokkelen van cocaïne.

Dat heeft een rechter in Canterbury bepaald, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Gevangenis
Van G. zit in Engeland een gevangenisstraf van zeventien jaar uit. Als hij niet binnen 28 dagen betaalt, blijft hij nog twee jaar langer vastzitten. Ook moet hij dan nog steeds het kwart miljoen betalen.

Coke in paardentruck
De 54-jarige Van G., in Nederland groot geworden met het trainen en verhandelen van paarden, werd drie jaar geleden op 13 juli aangehouden in het Engelse Dover. Er werd vijftig kilo cocaïne in zijn paardentruck gevonden. Dat had hij verstopt in een uitgehold deel van de wagen. Vervolgens werden er tonnen aan cash geld gevonden tijdens een huiszoeking in zijn woning in Limbricht.

Lees hier alles over de Limbrichtse paardenhandelaar.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen