Overslaan en naar de inhoud gaan

Cohesie doneert 7000 euro aan voedselbanken Noord-Limburg

Geplaatst opdonderdag 12 november 2020 - 17:26

Huisartsencoöperatie Cohesie heeft donderdag een bedrag van 7000 euro gedoneerd aan voedselbanken in het noorden van de provincie.

Cohesie besloot om de bijdrage voor kerstpakketten om te zetten in een gift voor voedselbanken.

Bijdrage
Voedselbanken Venlo, Peel en Maas en Noord-Limburg mochten het bedrag, verdeeld over drie cheques, in ontvangst nemen. "Juist in deze tijde waarin je hoort dat de vraag naar hulp van voedselbanken groeit, is het fijn om als organisatie iets te kunnen bijdrage", zegt Leo Kliphuis, voorzitter Raad van Bestuur van Cohesie.

Alles is meer dan welkom
De voedselbanken zijn enorm blij met de giften van Cohesie. Elke bijdrage is meer dan welkom, zegt voorzitter Voedselbank Venlo Miriam Krijnsen. "In deze tijd van crisis worden veel mensen financieel geraakt en zien we de vraag groeien. Daarbij daalt het aanbod van voedsel vanuit supermarkten waardoor het moeilijk is de pakketten gevuld te krijgen", stelt Krijnsen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen