Overslaan en naar de inhoud gaan

Cohesie doneert 7000 euro aan voedselbanken Noord-Limburg

Geplaatst opdonderdag 12 november 2020 - 17:26

Huisartsencoöperatie Cohesie heeft donderdag een bedrag van 7000 euro gedoneerd aan voedselbanken in het noorden van de provincie.

Cohesie besloot om de bijdrage voor kerstpakketten om te zetten in een gift voor voedselbanken.

Bijdrage
Voedselbanken Venlo, Peel en Maas en Noord-Limburg mochten het bedrag, verdeeld over drie cheques, in ontvangst nemen. "Juist in deze tijde waarin je hoort dat de vraag naar hulp van voedselbanken groeit, is het fijn om als organisatie iets te kunnen bijdrage", zegt Leo Kliphuis, voorzitter Raad van Bestuur van Cohesie.

Alles is meer dan welkom
De voedselbanken zijn enorm blij met de giften van Cohesie. Elke bijdrage is meer dan welkom, zegt voorzitter Voedselbank Venlo Miriam Krijnsen. "In deze tijd van crisis worden veel mensen financieel geraakt en zien we de vraag groeien. Daarbij daalt het aanbod van voedsel vanuit supermarkten waardoor het moeilijk is de pakketten gevuld te krijgen", stelt Krijnsen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen