Stickie, drugs, wiet, thc, roken, blowen (stock)

Tien jaar lang geen coffeeshop op probleemlocatie Heerlen

Als het aan de gemeente Heerlen ligt, komt er de komende tien jaar geen nieuwe coffeeshop meer op een probleemlocatie in de wijk Heerlerbaan.

ANP-408614981
Deze coffeeshops zijn als afhaalloket weer geopend

Coffeeshops blijven vanwege de coronacrisis in principe dicht, maar intussen is landelijk een op de vijf coffeeshops weer geopend als afhaalpunt.

Wietproef kabinet wordt gehouden in tien gemeenten

Tien gemeenten doen mee aan het experiment met staatswiet, dit meldt de NOS op basis van bronnen.

Animo voor deelname aan wietproef valt tegen
Animo voor deelname wietproef valt tegen

De belangstelling onder gemeenten om deel te nemen aan het experiment met legale wietteelt is minder groot dan verwacht.

Ambtenaren in de fout in coffeeshops: 'Slechte actie'

Een aantal Maastrichtse ambtenaren is donderdag in de fout gegaan tijdens controles in plaatselijke coffeeshops. Bij die controles werden persoonsgegevens van klanten genoteerd, iets dat niet de bedoeling is.

We hebben een winnaar: de beste coffeeshop van Maastricht

Mary Jane is de beste coffeeshop van Maastricht. Althans volgens de Jonge Democraten Limburg, de jongerenafdeling van D66.

Jongeren D66 blowen 'voor het goeie doel' in Maastricht

De jongerenafdeling van D66 gaat woensdag coffeeshops in Maastricht inspecteren. De partijleden controleren niet alleen op hygiëne en toegankelijkheid, maar bestuderen ook de kwaliteit van de wiet.

Coffeeshops: 'illegaal circuit spectaculair gegroeid'

Dagelijks kopen 220 toeristen in Maastricht cannabis in het illegale circuit.

Sittard-Geleen gematigd positief over nieuw drugsbeleid

Ook al blijft de straathandel in drugs in Sittard-Geleen een probleem, toch is de gemeente 'gematigd positief' over het nieuwe drugsbeleid.

Drugsdealers overspoelen Sittard

Het Stationsplein in Sittard wordt woensdag overspoeld door straatdealers. De coffeeshops in Sittard-Geleen mogen vanaf woensdag geen drugs meer verkopen aan buitenlanders.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV