Coffeeshop Sky Roermond

Roermond begint vergunningsprocedure nieuwe coffeeshops

Ondernemers die een coffeeshop in Roermond willen runnen, kunnen tussen 4 januari en 28 februari een plan indienen bij de gemeente.

Stickie, drugs, wiet, thc, roken, blowen (stock)
Tien jaar lang geen coffeeshop op probleemlocatie Heerlen

Als het aan de gemeente Heerlen ligt, komt er de komende tien jaar geen nieuwe coffeeshop meer op een probleemlocatie in de wijk Heerlerbaan.

ANP-408614981
Deze coffeeshops zijn als afhaalloket weer geopend

Coffeeshops blijven vanwege de coronacrisis in principe dicht, maar intussen is landelijk een op de vijf coffeeshops weer geopend als afhaalpunt.

Wietproef kabinet wordt gehouden in tien gemeenten

Tien gemeenten doen mee aan het experiment met staatswiet, dit meldt de NOS op basis van bronnen.

Animo voor deelname aan wietproef valt tegen
Animo voor deelname wietproef valt tegen

De belangstelling onder gemeenten om deel te nemen aan het experiment met legale wietteelt is minder groot dan verwacht.

Ambtenaren in de fout in coffeeshops: 'Slechte actie'

Een aantal Maastrichtse ambtenaren is donderdag in de fout gegaan tijdens controles in plaatselijke coffeeshops. Bij die controles werden persoonsgegevens van klanten genoteerd, iets dat niet de bedoeling is.

We hebben een winnaar: de beste coffeeshop van Maastricht

Mary Jane is de beste coffeeshop van Maastricht. Althans volgens de Jonge Democraten Limburg, de jongerenafdeling van D66.

Jongeren D66 blowen 'voor het goeie doel' in Maastricht

De jongerenafdeling van D66 gaat woensdag coffeeshops in Maastricht inspecteren. De partijleden controleren niet alleen op hygiëne en toegankelijkheid, maar bestuderen ook de kwaliteit van de wiet.

Coffeeshops: 'illegaal circuit spectaculair gegroeid'

Dagelijks kopen 220 toeristen in Maastricht cannabis in het illegale circuit.

Sittard-Geleen gematigd positief over nieuw drugsbeleid

Ook al blijft de straathandel in drugs in Sittard-Geleen een probleem, toch is de gemeente 'gematigd positief' over het nieuwe drugsbeleid.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten