Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Code oranje in Limburg: Sneeuw en gladheid

Geplaatst opmaandag 11 december 2017 - 6:09

Het KNMI heeft in Limburg voor maandagmiddag code oranje afgegeven.

Door bevriezing of sneeuwresten kan het nog verraderlijk glad zijn. Daarom geldt vanaf het middaguur code oranje, een waarschuwing voor gevaarlijk weer.

Extreem
Er is volgens het KNMI grote kans op gevaarlijk of extreem weer waarbij de impact groot is en er kans is op schade, letsel of veel overlast. Weggebruikers worden opgeroepen om hierop voorbereid te zijn.

Nieuwe sneeuw
Volgens Meteo Limburg gaat het in de loop van maandagochtend eerst regenen. Daarna valt er natte sneeuw. In Zuid-Limburg loopt de temperatuur 's middags op tot 5 graden. Dan gaat de sneeuw over in regen.

Lees ook: Ook maandag sneeuw verwacht

Gevaarlijke omstandigheden
Rijkswaterstaat waarschuwt dan ook voor gevaarlijke omstandigheden. Weggebruikers moeten de hele dag rekening houden met verraderlijke gladheid.

Lees ook: Verkeer in Limburg met slakkengang door de sneeuw

Lees hier het uitgebreide weerbericht.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen