Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Code oranje in Limburg: Sneeuw en gladheid

Geplaatst opmaandag 11 december 2017 - 6:09

Het KNMI heeft in Limburg voor maandagmiddag code oranje afgegeven.

Door bevriezing of sneeuwresten kan het nog verraderlijk glad zijn. Daarom geldt vanaf het middaguur code oranje, een waarschuwing voor gevaarlijk weer.

Extreem
Er is volgens het KNMI grote kans op gevaarlijk of extreem weer waarbij de impact groot is en er kans is op schade, letsel of veel overlast. Weggebruikers worden opgeroepen om hierop voorbereid te zijn.

Nieuwe sneeuw
Volgens Meteo Limburg gaat het in de loop van maandagochtend eerst regenen. Daarna valt er natte sneeuw. In Zuid-Limburg loopt de temperatuur 's middags op tot 5 graden. Dan gaat de sneeuw over in regen.

Lees ook: Ook maandag sneeuw verwacht

Gevaarlijke omstandigheden
Rijkswaterstaat waarschuwt dan ook voor gevaarlijke omstandigheden. Weggebruikers moeten de hele dag rekening houden met verraderlijke gladheid.

Lees ook: Verkeer in Limburg met slakkengang door de sneeuw

Lees hier het uitgebreide weerbericht.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Volg Tom Dumoulin in de Tour de France

De Tom Dumoulin-koort begint te stijgen vanwege de goede prestaties in de Tour de France. Bij 1Limburg en L1 volgen we de strijd om de gele trui op de voet!

Alles over Tom in de Tour

Meest gelezen