Overslaan en naar de inhoud gaan

Code M gaat op 21 juni in première

Geplaatst opmaandag 12 januari 2015 - 7:30

Familiefilm Code M gaat op 21 juni in première. Dat maakten producenten Elbe Stevens (Roermond) en Harro van Staverden bekend.

De speciale vertoningen zijn zowel in Amsterdam als in Heerlen.

D' Artagnan
Code M van regisseur Dennis Bots gaat over de zoektocht naar het zwaard van musketier D' Artagnan. Onder anderen Joes Brauers (uit Bocholtz) en Derek de Lint spelen in de film.

Ook de Limburgse vioolvirtuoos André Rieu speelt een rol in de film.

Ontdekkingstocht
In Code M versmelt het historische verhaal van D’Artagnan, musketier aan het hof van Lodewijk XIV, met een hedendaagse ontdekkingstocht van een hechte vriendengroep. Distributeur Independent Films spreekt van een 'nog onbekend stuk Nederlandse geschiedenis'.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Robert de Hoog, Raymond Thiry en Beau Schneider in Code M
Rol voor André Rieu in familiefilm ‘Code M’
Premiere code M Hoensbroek
'Code M is promotie voor Limburg'
Filmopnames voor Code M bij Montfort afgelast
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart