Code M geselecteerd voor filmfestival in Toronto

Code M is geselecteeerd voor meer dan tien festivals, ook is de film al verkocht aan vijf landen.

Premiere code M Hoensbroek
'Code M is promotie voor Limburg'

De familiefilm Code M is promotie voor Limburg op een normale manier, het is niet bedacht. Dat zegt producent Elbe Stevens maandagavond in AvondGasten.

Filmopnames voor Code M bij Montfort afgelast

De filmopnames voor de speelfilm Code M die zaterdag en zondag plaats zouden vinden bij kasteel Montfort, gaan niet door.

Robert de Hoog, Raymond Thiry en Beau Schneider in Code M

Robert de Hoog, Raymond Thiry en Beau Schneider spelen bijrollen in de Limburgse speelfilm Code M.

Code M gaat op 21 juni in première

Familiefilm Code M gaat op 21 juni in première. Dat maakten producenten Elbe Stevens (Roermond) en Harro van Staverden bekend.

Opnamen in Limburg voor speelfilm Code M

Limburg is op dit moment decor voor de speelfilm Code M. Dinsdag is gefilmd bij het stadsarchief in Maastricht en bij kasteel Aerwinkel in Posterholt.

Rol voor André Rieu in familiefilm ‘Code M’

André Rieu gaat een rol spelen in de familiefilm Code M. De violist uit Maastricht zal daarin te zien zijn als zichzelf.

Opnames musketiersfilm Code M van start

De opnames voor de Limburgse speelfilm Code M zijn vrijdag in Midden-Limburg van start gegaan.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!