Overslaan en naar de inhoud gaan

Code geel vanwege gladheid door winterse buien en vorst

Geplaatst opzondag 11 februari 2018 - 18:29

Het KNMI waarschuwt voor gladheid op de Limburgse wegen.

Vanwege winterse buien en bevriezing van natte weggedeelten, moeten automobilisten goed opletten. Voor het hele land is code geel afgegeven. De waarschuwing geldt in Limburg tot maandagochtend 11:00 uur.

Plotseling wit
Volgens Meteo Limburg trekken zondagavond winterse buien met hagel en sneeuw over Limburg. De temperatuur daalt tot rond het vriespunt, waardoor het plotseling wit en glad kan worden. Maandag kan er overdag nog een winterse bui vallen, maar over het algemeen blijft het droog.

Bekijk het uitgebreide weerbericht op 1Limburg.nl/weer.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen