Overslaan en naar de inhoud gaan

Code geel in Limburg: kans op gladheid

Geplaatst opvrijdag 29 januari 2021 - 23:08

Het KNMI heeft een weerwaarschuwing afgegeven voor Limburg.

Zaterdagochtend van 4:00 tot 10:00 uur is er kans op gladheid door bevriezing van natte weggedeelten. Het KNMI vraagt weggebruikers extra op te letten en hun rijgedrag aan te passen.

Sneeuw
In de nacht is het volgens Meteo Limburg bewolkt en zijn er perioden met regen en motregen, overgaand in sneeuw. Het waait zaterdag stevig en daarmee stroomt koudere lucht de provincie binnen. In de vroege ochtend liggen de temperaturen in de provincie rond het vriespunt.

In het zuiden kan af en toe een sneeuw vallen. Daarbij is het in Limburg slechts 2 à 3 graden.

Lees hier de volledige weersverwachting

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen