Overslaan en naar de inhoud gaan

Code geel in Limburg: evenementen afgelast

Geplaatst opzondag 29 september 2019 - 12:43

Voor de tweede helft van de middag heeft het KNMI een code geel afgegeven.

De weerwaarschuwing geldt zeker voor Limburgse heuvels. Daar kunnen windstoten van 75 km/uur uit zuidwestelijke richting voorkomen. Tijdens buien kan het ook onweren.

Modeshow Oktoberfeest
Vanwege de forse wind zijn diverse evenementen in Limburg afgelast. Zo is in Sittard de geplande modeshow voor het Oktoberfeest afgelast. Op het evenement zou de laatste Oktoberfeest-mode getoond worden aan het publiek. De organisatie bekijkt nog of de show van de hipste dirndls en lederhosen een week opgeschoven kan worden.

Braderie Treebeek
Ook de geplande braderie in Treebeek gaat niet door. De organisatie vond het onverantwoord om 300 kraampjes bloot te stellen aan de harde wind. De braderie wordt nu tijdens Pasen volgend jaar gehouden.

Lees ook: Braderie afgelast om harde wind

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen