Overslaan en naar de inhoud gaan

Cocu: 'Hendrix moet zich professioneel opstellen'

Geplaatst opzaterdag 18 februari 2017 - 19:41

Philip Cocu heeft geen boodschap aan de kritiek van Jorrit Hendrix op zijn reserverol bij PSV.

De trainer van de landskampioen reageerde zaterdagavond op de onvrede die de middenvelder uit Panningen in een interview uitte. "Hij heeft al veel kansen gehad", zei Cocu voorafgaand aan de wedstrijd tegen NEC op FOX Sports. "Hij heeft op 22-jarige leeftijd al meer dan 100 wedstrijden gespeeld."

Verbijten
Hendrix
liet zich in een interview met De Limburger ontvallen dat hij zich regelmatig 'zit te verbijten' op de bank bij PSV. "Ik voel me echt een kind van de club en ik speel met alle liefde nog jaren hier, maar de situatie moet veranderen."

Geen probleem
Maar Cocu moet niets weten van die kritiek. "Ik zie niet zo'n groot probleem", reageerde de trainer. "Ik ben niet geïrriteerd, maar hij moet zich gewoon professioneel opstellen." Volgens Cocu kan Hendrix beter op het veld van zich doen spreken. Door het op de training te laten zien, zou een basisplek vanzelf weer in beeld komen. "Zo is het altijd geweest en zo zal het altijd blijven hier. Er is geen enkele speler gegarandeerd van een basisplek bij PSV."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Philip Cocu 'poort' Jorrit Hendrix op training PSV
Joshua Brenet langer bij PSV
Jorrit Hendrix scoort voor het eerst voor PSV
Mysterieuze blessure kwelt Jorrit Hendrix
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen