Overslaan en naar de inhoud gaan

Cocu: 'Hendrix moet zich professioneel opstellen'

Geplaatst opzaterdag 18 februari 2017 - 19:41

Philip Cocu heeft geen boodschap aan de kritiek van Jorrit Hendrix op zijn reserverol bij PSV.

De trainer van de landskampioen reageerde zaterdagavond op de onvrede die de middenvelder uit Panningen in een interview uitte. "Hij heeft al veel kansen gehad", zei Cocu voorafgaand aan de wedstrijd tegen NEC op FOX Sports. "Hij heeft op 22-jarige leeftijd al meer dan 100 wedstrijden gespeeld."

Verbijten
Hendrix
liet zich in een interview met De Limburger ontvallen dat hij zich regelmatig 'zit te verbijten' op de bank bij PSV. "Ik voel me echt een kind van de club en ik speel met alle liefde nog jaren hier, maar de situatie moet veranderen."

Geen probleem
Maar Cocu moet niets weten van die kritiek. "Ik zie niet zo'n groot probleem", reageerde de trainer. "Ik ben niet geïrriteerd, maar hij moet zich gewoon professioneel opstellen." Volgens Cocu kan Hendrix beter op het veld van zich doen spreken. Door het op de training te laten zien, zou een basisplek vanzelf weer in beeld komen. "Zo is het altijd geweest en zo zal het altijd blijven hier. Er is geen enkele speler gegarandeerd van een basisplek bij PSV."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Philip Cocu 'poort' Jorrit Hendrix op training PSV
Joshua Brenet langer bij PSV
Jorrit Hendrix scoort voor het eerst voor PSV
Mysterieuze blessure kwelt Jorrit Hendrix
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen