Cocaïne politie inbeslagname

Voortvluchtige drugsbaron meldt zich plots bij politie

De Landgraafse drugsbaron John K. (48) heeft de politie misschien wel de eenvoudigste arrestatie van de afgelopen weken opgeleverd. Hij meldde zich op eigen initiatief, na anderhalf jaar voortvluchtig te zijn geweest.

Cocaïne harddrugs
Dealer en cocaïnekoper in kraag gevat

Een drugsdealer is dinsdag in Vaals tegen de lamp gelopen toen hij cocaïne verkocht aan een Duitse klant.

Cocaïne coke drugs
Heldense militair ontkent cokesmokkel Curaçao

De 33-jarige militair uit Helden die wordt verdacht van een poging tot invoer van 70 kilo cocaïne vanaf een marinebasis op Curaçao naar Nederland, ontkent dat.

'Braziliaans drugsimperium werd gerund door Limburger'

De 40-jarige Dennis V. is de spil in een enorme internationale drugsoperatie. Hij zou de leider zijn van een Braziliaanse bende die iedere maand voor ongeveer 25 miljoen euro aan drugs naar Europa verscheepte.

Limburgse 'cocaïne-militair' langer vast

De 33-jarige militair uit Peel en Maas, die wordt verdacht van cocaïnesmokkel vanuit Curaçao, blijft langer vastzitten.

Militair verdacht van cocaïnesmokkel vanuit Curaçao

Een 33-jarige militair uit Peel en Maas is opgepakt door de Koninklijke Marechaussee. De Limburger wordt verdacht van cocaïnesmokkel vanuit Curaçao.

Man vlucht naar buitenland na ontdekking cocaïnefabriek

Eén van de verdachten rondom een Sittardse cocaïnefabriek, of cokefarm, is naar het buitenland gevlucht. Hij probeert uit handen te blijven van justitie. De politie heeft een andere verdachte wél kunnen arresteren.

Ruim 200 kilo cocaïne gevonden bij recyclingbedrijf

Bij een metaalrecyclingbedrijf in Maasbracht is woensdagmiddag ruim 200 kilo cocaïne gevonden.

Drugslab Sittard: twee aangehouden twintigers langer vast

De twee twintigers die vorige week werden aangehouden in een onderzoek naar een drugslab in de Sittardse wijk Ophoven blijven langer vast zitten.

Duizenden kilo's cocaïne gesmokkeld: drietal aangehouden

Oud-Roermondenaar Wim J. (74) en zijn zoons Nino (51) en Mitchel (44) zijn door de politie in de boeien geslagen, omdat zij een criminele organisatie zouden hebben gefaciliteerd bij het transport van harddrugs naar Nederland.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!