Overslaan en naar de inhoud gaan

COC Limburg herdenkt slachtoffers van Orlando

Geplaatst opdinsdag 14 juni 2016 - 21:31

COC Limburg organiseert donderdagavond een herdenking voor de slachtoffers van de schietpartij in Orlando.

De bijeenkomst is vanaf 19:30 uur bij het monument De Perroen op het Vrijthof in Maastricht, vlakbij het regenboogzebrapad. Dat heeft de vereniging voor homoseksuelen, lesbiennes en biseksuelen dinsdag laten weten.

Bloemen en kaarsen
COC Limburg zegt geschokt te zijn door het leed dat partners, vrienden en familie van de slachtoffers is aangedaan. Tijdens de bijeenkomst wordt er onder meer een minuut stilte gehouden en is het mogelijk om bloemen neer te leggen en kaarsen aan te steken.

De vereniging laat weten dat iedereen welkom is. Ook wordt opgeroepen om donderdag de regenboogvlag halfstok te hangen als blijk van medeleven en solidariteit.

Lees hier meer over de schietpartij in het Amerikaanse Orlando.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Herdenking Vrijthof Maastricht Orlando COC Limburg (16 juni 2016)
Tientallen mensen bij herdenking van drama in Orlando
COC Limburg wil ook dat regenboogzebrapad blijft
Tien gemeenten hijsen vlag voor Coming Out Day
COC over kinderwens homo's: 'Wetgeving staat in de weg'
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen