Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Cobbenhagen nieuwe directeur Maastricht Health Campus

Geplaatst opvrijdag 29 april 2016 - 14:15

Vanaf mei is Jan Cobbenhagen (52) de nieuwe directeur van de Brightlands Maastricht Health Campus.

De campus van de Universiteit Maastricht en het Maastricht Universitair Medisch Centrum is verantwoordelijk voor het hele proces vanaf ontwikkeling van ideeën of uitvindingen, tot en met de financiering en begeleiding van nieuwe bedrijven. Met de nieuwe directeur wil de campus een actieve rol spelen in de aansturing van bestaande initiatieven op het terrein van medisch en gezondheidswetenschappelijk onderzoek.

Nieuwe bedrijvigheid
Gedeputeerde Twan Beurskens van Economie en Kennisinfrastructuur is blij met de nieuwe directeur. "Hij verbindt de kennis van de universiteit, de kunde en de praktijk van het academisch ziekenhuis met het bedrijfsleven en zorgt hierdoor voor het ontstaan van nieuwe bedrijvigheid en werkgelegenheid in Limburg."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Ebola-protocol van Maastricht UMC+ weer in werking
Saoedi-studenten alleen tijdelijk niet welkom bij UM
Chinezen willen miljoenen investeren in Campus Maastricht
Maastrichts onderzoek: vaak calciumtekort zwangere vrouwen
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen