Overslaan en naar de inhoud gaan

Coaches op de knieën voor Niels (12) bij Voice Kids

Geplaatst opvrijdag 24 februari 2017 - 21:40

Niels Sievers had vrijdagavond niet lang nodig om de juryleden van The Voice Kids te overtuigen van zijn kunnen.

De jongen uit Sittard imponeerde met zijn vertolking van Beauty & Brains van Nielson.

Coaches
Praktisch tegelijkertijd drukten Ali B., Ilse de Lange en Marco Borsato op de inmiddels beroemde rode knop, waarna het drietal de rest van het nummer zelfs ging staan voor het 12-jarige talentje uit Sittard.

Superster
Ali B. was na afloop lyrisch over Niels: "Veel valt er niet meer te coachen. Als je jouw uitstraling hebt en het publiek mee kunt nemen op jouw leeftijd dan ben je gewoon een kleine superster. Serieus." Ook Marco Borsato was vol lof: "Je timing is lekker. Je zingt super in het Nederlands. Ik wil op mijn knieën gaan, het maakt me niet uit, maar ik wil dolgraag je coach zijn."

Coach Ilse
Ali B. en Marco Borsato voegden vervolgens de daad bij het woord door daadwerkelijk op de knieën te gaan, maar baten mocht dat niet. Niels koos namelijk uiteindelijk voor Ilse de Lange.

De auditie van Niels.
Video: YouTube/ The Voice Kids

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Niels (12) strandt in Battle-ronde bij The Voice Kids
Numidia - It's Time (The Voice Kids 2015: The Blind Auditions)
Numidia uit Venlo door bij Voice Kids
Beau (12) vraagt vriendin verkering in The Voice Kids
EO-programma strijkt week neer in Sittard
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen