Overslaan en naar de inhoud gaan

Clubloze linksback probeert het nu bij FC Den Bosch

Geplaatst opdonderdag 1 augustus 2019 - 7:26

Na zijn vertrek bij Fortuna Sittard heeft Marco Ospitalieri (27) nog geen nieuwe club gevonden. De linksback was even op proef bij Telstar, maar probeert nu een contract af te dwingen bij FC Den Bosch.

Brabants Dagblad schrijft dat de Belgische back een basisplaats had tijdens de oefenwedstrijd tussen FC Den Bosch en de Saoedische subtopper Al-Taawon.

Limburgse clubs
Ospitalieri werd opgeleid door PSV, maar speelde vrijwel zijn hele profcarrière in Limburgse dienst. Na een korte periode bij FC Eindhoven werd hij immers opgepikt door MVV. Namens de Maastrichtse formatie kwam hij tot 75 optredens en zes doelpunten. Eén van die treffers maakte hij in een duel tegen Fortuna Sittard, zijn latere broodheer. Voor die club speelde hij negentig duels.

Basisspeler in succesploeg
In Sittard was hij onderdeel van de ploeg die Fortuna terugbracht naar de Eredivisie. Ospitalieri was een basisspeler in die succesploeg, maar werd lopende het seizoen steeds vaker naar de bank verwezen. Een niveau hoger, in de Eredivisie, speelde hij tweede viool achter de Portugese aanvoerder Mica Pinto.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen