Overslaan en naar de inhoud gaan

Clubloze linksback probeert het nu bij FC Den Bosch

Geplaatst opdonderdag 1 augustus 2019 - 7:26

Na zijn vertrek bij Fortuna Sittard heeft Marco Ospitalieri (27) nog geen nieuwe club gevonden. De linksback was even op proef bij Telstar, maar probeert nu een contract af te dwingen bij FC Den Bosch.

Brabants Dagblad schrijft dat de Belgische back een basisplaats had tijdens de oefenwedstrijd tussen FC Den Bosch en de Saoedische subtopper Al-Taawon.

Limburgse clubs
Ospitalieri werd opgeleid door PSV, maar speelde vrijwel zijn hele profcarrière in Limburgse dienst. Na een korte periode bij FC Eindhoven werd hij immers opgepikt door MVV. Namens de Maastrichtse formatie kwam hij tot 75 optredens en zes doelpunten. Eén van die treffers maakte hij in een duel tegen Fortuna Sittard, zijn latere broodheer. Voor die club speelde hij negentig duels.

Basisspeler in succesploeg
In Sittard was hij onderdeel van de ploeg die Fortuna terugbracht naar de Eredivisie. Ospitalieri was een basisspeler in die succesploeg, maar werd lopende het seizoen steeds vaker naar de bank verwezen. Een niveau hoger, in de Eredivisie, speelde hij tweede viool achter de Portugese aanvoerder Mica Pinto.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen