Overslaan en naar de inhoud gaan

Clubloze linksback probeert het nu bij FC Den Bosch

Geplaatst opdonderdag 1 augustus 2019 - 7:26

Na zijn vertrek bij Fortuna Sittard heeft Marco Ospitalieri (27) nog geen nieuwe club gevonden. De linksback was even op proef bij Telstar, maar probeert nu een contract af te dwingen bij FC Den Bosch.

Brabants Dagblad schrijft dat de Belgische back een basisplaats had tijdens de oefenwedstrijd tussen FC Den Bosch en de Saoedische subtopper Al-Taawon.

Limburgse clubs
Ospitalieri werd opgeleid door PSV, maar speelde vrijwel zijn hele profcarrière in Limburgse dienst. Na een korte periode bij FC Eindhoven werd hij immers opgepikt door MVV. Namens de Maastrichtse formatie kwam hij tot 75 optredens en zes doelpunten. Eén van die treffers maakte hij in een duel tegen Fortuna Sittard, zijn latere broodheer. Voor die club speelde hij negentig duels.

Basisspeler in succesploeg
In Sittard was hij onderdeel van de ploeg die Fortuna terugbracht naar de Eredivisie. Ospitalieri was een basisspeler in die succesploeg, maar werd lopende het seizoen steeds vaker naar de bank verwezen. Een niveau hoger, in de Eredivisie, speelde hij tweede viool achter de Portugese aanvoerder Mica Pinto.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen