Overslaan en naar de inhoud gaan

Clubleiding staat Roda-aanhang te woord op forumavond

Geplaatst opdinsdag 7 augustus 2018 - 11:59

Supporters van Roda JC krijgen over een week de kans om hun vragen te stellen aan een afvaardiging van de ondernemers die de club momenteel runnen.

Ook technisch en (tijdelijk) algemeen directeur Harm van Veldhoven zal aanwezig zijn bij de speciale 'forumavond'.

In gesprek
De forumavond zal op dinsdag 14 augustus plaatsvinden in het Parkstad Limburg Stadion, zo meldt het Platform Roda JC dinsdag op Facebook. Het geeft supporters de gelegenheid om in gesprek te komen met de ondernemers die de club onder handen nemen.

Het collectief opereerde tot dusver vooral op de achtergrond. Dat leek bij veel supporters vragen op te roepen.

Sanering
De groep ondernemers, die ook wel bekend staat als de 'G7', beheert sinds deze zomer de aandelen van Roda's grootaandeelhouder Frits Schrouff. De zakenlieden hielden zich tot dusver vooral bezig met een forse sanering bij de club, die in mei degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie.

Lees ook: Roda wil volgende week bepalende spits presenteren

Versterkingen
Roda JC begint drie dagen na de inloopavond aan de competitie. De eerste tegenstander die in Kerkrade wordt ontvangen, is titelverdediger Jong Ajax. De club is ondertussen nog naarstig op zoek naar versterkingen, vooral in de aanvalslinie. Een akkoord met een nieuwe spits is volgens Van Veldhoven nabij.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen