Overslaan en naar de inhoud gaan

Clubhuis visvereniging Limmel in de as gelegd: 'Triest'

Geplaatst opzaterdag 21 november 2020 - 20:01

Het clubhuis van visvereniging Limmel in Maastricht in de nacht van vrijdag op zaterdag verwoest door een brand.

De brand in het hutje van vissers in het gebied aan de Bethlehemweg werd even na 2:00 uur gemeld. Waarschijnlijk gaat het om brandstichting.

Twee mannen
De voorzitter van de visvereniging zegt tegen lokale nieuwssite Wat is loos in Mestreech dat beveiligers van Intergarde vlak na de brand twee mannen weg zag rennen. Volgens de voorzitter was de visclub de laatste tijd vaker het slachtoffer van vandalen en inbrekers.

Triest
De wijkagent van Limmel noemt het 'triest, schandalig, onnodig' op Facebook. Hij roept mogelijk getuigen op zich te melden.

Inmiddels zijn inwoners van de Maastrichtse wijk Limmel een inzamelingsactie gestart voor de club.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen