Overslaan en naar de inhoud gaan

Clubhuis visvereniging beklad met leuzen en hakenkruis

Geplaatst opvrijdag 20 januari 2017 - 12:27

In de nacht van donderdag op vrijdag hebben vandalen vernielingen aangericht bij de visvijvers van De Driepoel in Geleen.

Zo werd onder meer het clubhuis van de visvereniging vrijwel geheel beklad met teksten en een hakenkruis. Op het pand staan schunnige teksten als 'Ik verneuk deze muur' en 'Fuck de Popo' gekalkt.

Aangifte
Daarnaast werden palen uit de grond getrokken en prullenbakken op de bevroren vijver gegooid. De gemeente is druk bezig met het verwijderen van de teksten en het opruimen van de ravage. De visclub zal aangifte doen van vernieling.

Foto: Joost Eussen

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen