Chelsea (11) pakt droomtransfer naar Real Madrid

Chelsea Bouwheer (11) uit Brunssum heeft een droomtransfer te pakken. Ze verruilt in ieder geval één weekend SV Brunssum voor Real Madrid.

Clinic Rico Verhoeven: 'Alleen Badr Hari geeft wel eens op!'

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven is niet onder de indruk van het gevecht zaterdagavond tussen Badr Hari en Hesdy Gerges.

Real Madrid, ANP
Real Madrid helpt amateurs in Landgraaf

Amateurvoetbalclub SVN in Landgraaf krijgt voetballes van Real Madrid.

Voetbalmeiden trainen als profs bij MVV

Zo’n vijftien voetbalmeiden ervaren dinsdag hoe het is om professioneel voetballer te zijn bij MVV.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!