Overslaan en naar de inhoud gaan

Cliënten De Rooyse Wissel gaan staken

Geplaatst opzondag 12 november 2017 - 22:30

Zo'n 285 cliënten van tbs-kliniek de Rooyse Wissel in Oostrum gaan op 25 november in werkstaking.

Ook zullen ze die avond op de grond gaan zitten bij het insluiten van de afdelingen.

Fatsoenlijk gesprek
Voorzitter van de Bond van Wetsovertreders (BWO) laat aan De Limburger weten dat er acties gaan plaatsvinden totdat er een 'fatsoenlijk' gesprek komt tussen de bond en De Rooyse Wissel. Aanleiding zouden diverse misstanden zijn die zich in de kliniek hebben voorgedaan.

Klachten
TBS Nederland laat weten alleen opnieuw in gesprek te willen gaan als de BWO kan aantonen hoeveel patiënten hij vertegenwoordigt en welke klachten er zijn binnengekomen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen