Onderzoeker: 'Zes jaar geleden een volstrekte fantasie'

Prof. Dr. Clemens van Blitterswijk, onderzoeker van het MERLN Instituut van de Universiteit van Maastricht, zegt dat de wetenschappers met het creëren van embryo-achtige structuren zonder daarbij een zaad- en eicel te versmelten een maatschappelijke discussie willen losmaken.

Professor UM genomineerd voor wetenschapsprijs

Hoogleraar Clemens van Blitterswijk van de Universiteit Maastricht is een van de zeven genomineerden voor de Huibrechtsenprijs 2015.

ANP
Koning Willem-Alexander bezoekt Universiteit Maastricht

Hoog bezoek in Maastricht. Niemand minder dan Koning Willem-Alexander was dinsdag in Maastricht.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!