Onderzoeker: 'Zes jaar geleden een volstrekte fantasie'

Prof. Dr. Clemens van Blitterswijk, onderzoeker van het MERLN Instituut van de Universiteit van Maastricht, zegt dat de wetenschappers met het creëren van embryo-achtige structuren zonder daarbij een zaad- en eicel te versmelten een maatschappelijke discussie willen losmaken.

Professor UM genomineerd voor wetenschapsprijs

Hoogleraar Clemens van Blitterswijk van de Universiteit Maastricht is een van de zeven genomineerden voor de Huibrechtsenprijs 2015.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV