Fortuna-talent: 'In Dordrecht moet ik gewoon spelen'

Fortuna Sittard maakte maandag op de clubsite bekend dat de talentvolle Bo Breukers (19) uit Munstergeleen het seizoen op huurbasis afmaakt bij FC Dordrecht. De tiener stapt daarmee voor het eerst buiten zijn comfort zone.

Fortuna-jongeling Bo Breukers maakt seizoen bij Dordrecht af

Fortuna-speler Bo Breukers maakt het seizoen af bij eerste divisionist FC Dordrecht.

Fortuna Sittard-coach Claudio Braga
Succescoach Braga verlaat Fortuna voor klus in Portugal

Fortuna Sittard ziet Claudio Braga vertrekken. De Portugees gaat in zijn vaderland aan de slag als hoofdtrainer bij CS Maritimo.

Fortuna Sittard-coach Claudio Braga
Terugkeer naar Portugal lonkt voor Claudio Braga

De Portugees Claudio Braga heeft een trainersklus aangeboden gekregen bij de Portugese club Marítimo Funchal.

Hofland voorlopig nog assistent: 'Ik sta onderaan de ladder'

Kevin Hofland wil voorlopig nog geen hoofdtrainer van Fortuna Sittard worden. Als het aan de oud-voetballer uit Brunssum ligt blijft hij de komende jaren assistent-trainer.

Fortuna Sittard-coach Claudio Braga
Nog een prijsje voor Fortuna: Bronzen Stier voor Braga

Enkele dagen na de promotie naar de Eredivisie en de daarbij horende festiviteiten, mag Fortuna Sittard opnieuw een trofee aan de prijzenkast toevoegen.

Hofland: 'Het voelt heel vertrouwd bij Fortuna'

Kevin Hofland staat amper een week voor de groep in Sittard als assistent-trainer naast Claudio Braga. Hofland heeft niet onder stoelen of banken gestoken ooit te willen terugkeren op het oude nest.

Fortuna Braga
Portugees voorlopig als coach op de bank bij Fortuna

De Portugees Claudio Braga neemt voorlopig de taken van Sunday Oliseh over als coach van Fortuna Sittard.

Fortuna Sittard stelt Braga aan als hoofd academy

Fortuna Sittard heeft de Portugees Claudio Braga (42) aangesteld als hoofd jeugdopleiding.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten