Miljoenenclaim voor fabrikanten trucks

85 Limburgse bedrijven willen geld zien van DAF en zes andere vrachtwagenfabrikanten. In totaal gaat het om ruim 10 miljoen. Ze hebben zich aangesloten bij organisatie MKB-Claim.

ANP
Veerbedrijf dient claim in bij schipper die stuw ramde

Veerbedrijf Ton Paulus heeft een schadeclaim ingediend bij de verzekeraar van de schipper die vorige week de stuw in Grave ramde.

Sittard-Geleen hoeft geen klein miljoen te betalen

De claim van 928.500 euro die Mart Bergmans bij Sittard- Geleen neerlegde is afgewezen.

Maastricht moet weer beurs trekken voor Geusseltbad

De miskleunen tijdens de bouw van het Geusseltbad blijven Maastricht achtervolgen. De stad moet weer de beurs trekken.

Chemelot legt geen claim neer bij TenneT na stroomstoring

Industriepark Chemelot in Geleen gaat geen schadeclaim indienen bij netwerkbeheerder TenneT.

WML kan tonnen van oud-rentmeester vergeten

Het is een illusie te denken dat drinkwaterbedrijf WML al het geld terugkrijgt dat is gestoken in een onderzoek naar een oud-medewerker.

Veolia verhaalt miljoenen op NS

Vervoerder Veolia stelt de NS aansprakelijk voor alle schade die is geleden door de tegenwerking en spionage tijdens de aanbesteding van het Limburgse openbaar vervoer.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!