Overslaan en naar de inhoud gaan

Circusolifant maakt ommetje door woonwijk

Geplaatst opzaterdag 28 mei 2016 - 21:29

Een bijzonder tafereel in de straten van Weert. Olifant Buba van Circus Freiwald wandelde daar zaterdagavond door een woonwijk.

Dat gebeurde in de buurt van het circusterrein aan de Maaslandlaan.

Wandeling
Het gigantische beest wist te ontsnappen uit zijn buitenverblijf en wandelde triomfantelijk door de straten van de Weerter wijk Groenewoud. Verzorgers wisten het dier weer snel terug te loodsen naar het circusterrein.

Buba
Buba mag tijdens de shows niet in actie komen vanwege een aangepaste circusdierenwet. Dankzij een ontheffing mag het dier toch in de buurt van zijn circuscollega's verblijven.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Olifant Buba herenigd met circus Freiwald
Olifant Buba van circus Freiwald
PvdD: 'Olifant Buba moet weg bij Circus Freiwald'
Circus Barani Bella chihuahua vuilnisbakkenras
Treurig einde zoektocht naar circushond Bella
Circus Barani Bella chihuahua vuilnisbakkenras
Circushond spoorloos: clownsact valt in het water
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen