Overslaan en naar de inhoud gaan

Christine Majerus wint Boels Ladies Tour

Geplaatst opzondag 8 september 2019 - 15:15

Christine Majerus van Boels Dolmans Cycling Team heeft de Boels Ladies Tour gewonnen.

De slotetappe van deze zesdaagse rittenkoers werd gewonnen door Chiara Consonni. De 20-jarige Italiaanse versloeg in de massasprint in Arnhem Lorena Wiebes, die eerder deze week het peloton twee keer te snel af was in de massasprint.

Knetemann
In de slotetappe van Nijmegen naar Arnhem probeerde Roxanne Knetemann in haar laatste wedstrijd als prof aan het peloton te ontsnappen, maar zij kreeg geen ruimte. Daarna kneep Malgorzata Jasinska er tussenuit. De Poolse sloeg een gat van drie minuten, maar werd op heuvelachtig terrein in de omgeving van Arnhem teruggepakt.

Teruggepakt
Wat volgde waren meerdere aanvallen op de koppositie van Majerus, maar alle vluchters werden teruggepakt.

Sprint
In de sprint ging Consonni vroeg aan en drukte haar wiel eerder dan Wiebes van Parkhotel Valkenburg en Lucinda Brand over de streep. Het was de eerste profzege voor de Italiaanse.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen