Kum naar VVV, Mlapa ook naar Venlo

Verdediger Christian Kum verkast van Roda naar VVV-Venlo. De verdediger tekende in Venlo een contract voor 1 jaar.

Blessure Christian Kum lijkt mee te vallen

De blessure van Roda-verdediger Christian Kum lijkt mee te vallen. Kum raakte zondag in het duel tegen PEC Zwolle al vroeg in de wedstrijd geblesseerd.

Christian Kum Roda JC - 1Limburg
PEC-voorzitter hekelt Roda na kritiek op kunstgras

PEC Zwolle is niet te spreken over de kritiek van Roda JC op de kunstgrasmat van de club uit Overijssel.

Balende Roda-spelers hebben vertrouwen in Anastasiou

"Als de leiding iets beslist, dan moet ik dat respecteren. Dat is voetbal." Zo reageert Roda-trainer Yannis Anastasiou, speculerend over een mogelijk ontslag.

Roda blij met belangrijke punten: 'We moesten winnen'

Bij Roda JC kan er weer gelachen worden. Na twee forse uitnederlagen op rij, won de ploeg zondagmiddag eenvoudig met 3-1 van FC Groningen.

Roda heeft geen kind aan armzalig FC Groningen

Roda JC heeft zondagmiddag een eenvoudige overwinning geboekt op FC Groningen.

Teleurgesteld Roda baalt van gemiste kansen

Na het met 2-0 verloren duel tegen Ajax waren de meeste Roda-spelers teleurgesteld. Gezien het resultaat te begrijpen, maar meer nog omdat de Kerkraadse ploeg de nodige kansen had gecreëerd.

Roda laat winst uit handen glippen op het Kasteel

Roda heeft een riante kans op de tweede overwinning van het seizoen laten liggen. De Kerkradenaren gaven zondag tegen Sparta een 0-2 voorsprong uit handen. Het duel op het Kasteel eindigde in 2-2.

Yannis Anastasiou presentatie Roda JC (18 juni 2016)
Anastasiou kiest per wedstrijd zijn aanvoerder

Yannis Anastasiou heeft bij Roda JC drie aanvoerders aangewezen.

Christian Kum van Utrecht naar Roda JC

Roda JC heeft verdediger Christian Kum voor twee seizoenen gecontracteerd, met een optie voor nog een derde jaar.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!