Red Bull-baas vertrouwt erop dat Verstappen aanblijft

Red Bull verwacht dat Max Verstappen zijn lopende contract bij het Formule 1-team van Red Bull gewoon uitdient.

'Verstappen gegroeid sinds vertrek Ricciardo'

Het vertrek van Daniel Ricciardo bij het Formule 1-team Red Bull heeft Max Verstappen goed gedaan, zegt teambaas Christian Horner.

Teambaas Horner: Max Verstappen is de beste

Teambaas Christian Horner van Red Bull kon na de indrukwekkende zege van Max Verstappen in de Grote Prijs van Oostenrijk eindelijk hardop uitspreken wat hij al een tijdje dacht.

Horner: jarige Verstappen reed als veteraan

Teambaas Christian Horner van Red Bull heeft in de Grote Prijs van Rusland met bewondering naar Max Verstappen zitten kijken.

Teambaas van Verstappen woest: 'We betalen miljoenen'

Renault levert geen waar voor zijn geld. Dat zei teambaas Christian Horner van Red Bull na het uitvallen van Max Verstappen met een kapotte motor in de Grote Prijs van Hongarije.

Teambaas Verstappen: 'Klein kansje op wereldtitel'

Topman Christian Horner van de Formule 1-renstal Red Bull heeft dit seizoen de hoop op een wereldtitel nog niet opgegeven.

Teambaas Horner blij: 'Supergoede race van Max Verstappen'

De tweede plek van Max Verstappen in de Grand Prix van Frankrijk stemt Red Bull-baas Christian Horner tevreden.

Max scoort zonder Jos punten bij Red Bull

Teambaas Christian Horner van Red Bull is weer vol lof over Max Verstappen. De Limburger reed nagenoeg foutloos in de Grand Prix van Canada en eindigde als derde.

Teambaas Horner tegen Verstappen: stop met zulke fouten

Teambaas Christian Horner van Red Bull heeft Max Verstappen gewaarschuwd.

Teambaas: 'Verstappen heeft voortreffelijk werk geleverd'

Teambaas Christian Horner is zeer content over de verrichtingen van Max Verstappen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten