Overslaan en naar de inhoud gaan

Christel en Quinn missen LVK: 'Venlo stemt niet genoeg'

Geplaatst opmaandag 22 januari 2018 - 11:56

Christel & Quinn zijn niet door naar de finale van het LVK. En dat is opmerkelijk, aangezien ze met W-Dreej maar liefst drie keer het LVK wisten te winnen.

Volgens Christel heeft er mee onder mee te maken dat Venlo al jaren niet genoeg stemt voor het LVK.

Lees ook: Dit zijn de twintig finalisten van het LVK

Promotie
Ook vindt ze dat de Venlose carnavalsvereniging
Jocus 'de finale niet voldoende promoot', zo vertelde ze in de L1 Ochtendshow bij Maarten en Tim. Zij maakt een vergelijking met carnavalsvereniging De Piëlhaas in Venray, die zich wel actief inzet voor de kandidaat uit eigen huis.

Concurrentie
Van Rijn wijst er ook op dat zij en Quin in de eerste halve finale stonden, waar de concurrentie groot was. Verder zegt ze dat het ronselen van stemmen de afgelopen jaren 'enorm is toegenomen.'

Desondanks zegt ze er geen seconde slaap over verloren te hebben. "Het is natuurlijk wel teleurstellend, maar de optredens gaan gewoon door en daar hebben we heel veel plezier van."

Lees ook: W-Dreej was een van de populairste carnavalsacts

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen