Dumoulin: 'Hopen op een slechte dag van Thomas'

Of Tom Dumoulin de Tour de France wint, heeft volgens de Maastrichtse renner voor een groot deel te maken met zijn directe concurrent Geraint Thomas. De Brit rijdt nu in het geel.

Dumoulin verwacht 'leuk gevecht' met Sky-coureurs

Tom Dumoulin rekent in de twaalfde etappe van de Tour de France op een lang en slopend gevecht. "Op de slotklim naar Alpe d'Huez, dan gaat het los", zegt de Maastrichtenaar.

Wout Poels
Wout Poels: 'Vragen over Froome zijn normaal'

Wout Poels vindt het geen probleem dat het tijdens de drukbezochte persconferentie van Team Sky, aan de vooravond van de Tour de France, alleen maar over de sabutamolzaak van zijn kopman Chris Froome ging.

Tom Dumoulin heeft geen zin om over Froome te praten

Tom Dumoulin wist niet goed wat hij aan moest met het nieuws, gepubliceerd door de Franse krant Le Monde maar niet bevestigd, dat Chris Froome wordt geweerd uit de Tour.

Dumoulin: 'kan mezelf helemaal niks verwijten'

Tom Dumoulin is tevreden met zijn tweede plaats in de Ronde van Italië.

Tom Dumoulin moet meerdere erkennen in Chris Froome

Tom Dumoulin heeft zijn meerdere moeten erkennen in Chris Froome. De Brit gaf zijn roze trui niet meer uit handen in de voorlaatste etappe van de Giro d'Italia.

Dumoulin strijdt voor laatste kans in Giro

Als Tom Dumoulin de Ronde van Italië voor de tweede keer op rij op zijn naam wil schrijven, moet het zaterdag gebeuren.

Teruglezen: Spannende strijd Dumoulin en Froome om roze

Klassementsleider Simon Yates is al vroeg in de problemen geraakt in de negentiende etappe van de Ronde van Italië. De strijd tussen Tom Dumoulin en Chris Froome, die voorop rijdt, is daarmee losgebarsten.

'Tom Dumoulin zal roze trui verdedigen in Giro d’Italia 2018'

Tom Dumoulin zal in 2018 opnieuw de Giro d’Italia rijden.

Smullen: gegarandeerde clash tussen Dumoulin en Froome

Hoewel Tom Dumoulin zich vooralsnog in nevelen hult rondom de rondes die hij in 2018 gaat rijden, is het zeker dat er opnieuw een clash komt tussen de Maastrichtse renner en Chris Froome.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten