Titulaer-robots tentoongesteld in Utrechts museum

Het Utrechtse Museum Speelklok stelt vanaf eind deze maand robots tentoon. Het zijn er 250 en ze zijn van de in 2017 overleden sterrenkundige en tv-presentator Chriet Titulaer.

Video: virtueel monument Chriet Titulaer onthuld

Het virtueel eerbetoon voor de vorig jaar overleden tv-wetenschapper Chriet Titulaer is woensdag feestelijk onthuld in zijn geboorteplaats Hout-Blerick.

Virtueel monument Chriet Titulaer wordt woensdag onthuld

Virtual Memorial for Chriet. Zo heet het monument ter ere van Chriet Titulaer dat woensdag in Hout-Blerick wordt onthuld.

Eerbetoon Chriet Titulaer wordt educatief animatiepoppetje

Dat de overleden Chriet Titulaer een kunstwerk ging krijgen, dat is geen verrassing. Maar deze gaat alles behalve traditioneel worden. De Blerickse bekendheid wordt namelijk omgetoverd tot een animatie.

Speciaal eerbetoon aan Chriet Titulaer binnenkort op tv

Op AVROTROS wordt binnenkort met 'De Wondere Wereld van Chriet Titulaer' een eerbetoon aan de in april overleden tv-presentator en sterrenkundige uitgezonden.

Mural eert Chriet Titulaer in Blerick

Een officieel monument is er voorlopig nog niet, maar de nagedachtenis aan Chriet Titulaer wordt in Blerick nu springlevend gehouden met een mural op een elektriciteitshuisje.

Themakanaal zendt Chriet Titulaer-marathon uit

Themakanaal NPO Best brengt zaterdagavond een laatste eerbetoon aan de overleden Chriet Titulaer.

Jelle Brandt Corstius: spijt over uitlachen Chriet Titulaer

Jelle Brandt Corstius heeft spijt van de manier waarop hij maandagavond in De Wereld Draait Door sprak over de overleden Chriet Titulaer.

Familie Chriet Titulaer niet te spreken over eerbetoon DWDD

De Wereld Draait Door heeft met het eerbetoon aan de overleden Chriet Titulaer niet alleen de woede van kijkers op de hals gehaald, maar ook van nabestaanden van de wetenschapper én televisiepersoonlijkheid.

Kijkers boos over eerbetoon aan Chriet Titulaer bij DWDD

Op social media is ophef ontstaan over het eerbetoon aan Chriet Titulaer bij De Wereld Draait Door.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!