Overslaan en naar de inhoud gaan

Choukoud prolongeert titel bij NK cross in Kerkrade

Geplaatst opzondag 18 januari 2015 - 14:14

Hardloper Khalid Choukoud heeft zondag bij de Nederlandse kampioenschappen in Kerkrade de titel op de lange cross geprolongeerd.

De 28-jarige atleet van Haag Atletiek bleef op het parcours bij de Abdij Rolduc Jesper van der Wielen uit Wijchen en Tom Wiggers voor. De atleet uit Den Haag moest diep gaan in de 51e editie van de Abdijcross.

In Kerkrade blijven
De kersverse Nederlands kampioen Khalid Choukoud gaf na afloop aan dat hij hoopt dat het NK veldlopen in Kerkrade blijft. Choukoud was bijzonder enthousiast over het parcours en sprak de hoop uit dat de KNAU ook volgend jaar de titelstrijd in Kerkrade organiseert.

NK-waardig
"Dit parcours is prachtig en NK-waardig. Ik bewaar goede herinneringen aan deze wedstrijd en loop hier altijd ijzersterk", aldus de kersverse crosskampioen.

Ricardo Floris uit Maastricht werd zevende op het NK.

Lees ook: Marco Gielen uit Belfeld is Nederlands kampioen cross.

L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Veldlopen Cross Hardlopen
Marco Gielen uit Belfeld is Nederlands kampioen cross
Zweedse winnaar Abdijcross Kerkrade
Succes voor Ricardo Floris bij Euregio Meeting
Ricardo Floris wint Kapellerbosloop voor derde keer op rij
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen