Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Choukoud prolongeert titel bij NK cross in Kerkrade

Geplaatst opzondag 18 januari 2015 - 14:14

Hardloper Khalid Choukoud heeft zondag bij de Nederlandse kampioenschappen in Kerkrade de titel op de lange cross geprolongeerd.

De 28-jarige atleet van Haag Atletiek bleef op het parcours bij de Abdij Rolduc Jesper van der Wielen uit Wijchen en Tom Wiggers voor. De atleet uit Den Haag moest diep gaan in de 51e editie van de Abdijcross.

In Kerkrade blijven
De kersverse Nederlands kampioen Khalid Choukoud gaf na afloop aan dat hij hoopt dat het NK veldlopen in Kerkrade blijft. Choukoud was bijzonder enthousiast over het parcours en sprak de hoop uit dat de KNAU ook volgend jaar de titelstrijd in Kerkrade organiseert.

NK-waardig
"Dit parcours is prachtig en NK-waardig. Ik bewaar goede herinneringen aan deze wedstrijd en loop hier altijd ijzersterk", aldus de kersverse crosskampioen.

Ricardo Floris uit Maastricht werd zevende op het NK.

Lees ook: Marco Gielen uit Belfeld is Nederlands kampioen cross.

L1
Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Veldlopen Cross Hardlopen
Marco Gielen uit Belfeld is Nederlands kampioen cross
Zweedse winnaar Abdijcross Kerkrade
Succes voor Ricardo Floris bij Euregio Meeting
Floris wint 10 Engelse mijl op Maastrichts Mooiste
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen