Overslaan en naar de inhoud gaan

Chocolate Company zet crowdfunding-actie stil

Geplaatst opvrijdag 30 januari 2015 - 18:36

Chocolate Company heeft een crowdfunding-actie om 250 duizend euro op te halen, stil gezet. Het bedrijf uit Kerkrade is in gesprek met een partij die het bedrag alleen wil investeren.

De geldwerving via internet had ruim 170 duizend euro opgeleverd. De honderd mensen die al in het project geïnvesteerd hadden, krijgen hun geld terug als de deal met de investeringsmaatschappij doorgaat, zo laat het bedrijf weten. De geldschieter krijgt als tegenprestatie aandelen van het Kerkraadse bedrijf.

Geld nodig
Chocolate Company maakt luxe chocolade producten. Ook heeft het negen cafés in Nederland en Duitsland. Dat aantal moet in de komende jaren fors toenemen. Daarvoor heeft het bedrijf geld nodig. De investeringsmaatschappij wil in de toekomst ook extra geld in Chocolate Company steken, mocht dat nodig zijn.

Binnenkort opent het bedrijf nieuwe vestigingen in Breda en Amsterdam.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Chocolate Company opent vestiging in Singapore
Chocolate Company wil jaarlijks uitbreiden
'Beschuldigingen Korotaev gebaseerd op vervalste stukken'
Mijnwater wil in 2030 tienduizenden huizen gaan verwarmen
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen