Overslaan en naar de inhoud gaan

Chocolate Company opent vestiging in Singapore

Geplaatst opzaterdag 21 maart 2015 - 13:06

De Kerkraadse chocoladeketen Chocolate Company gaat een winkel openen in Singapore.

Het bedrijf heeft een investering van minimaal een half miljoen euro binnengehaald. Dat laat directeur en mede-eigenaar Geert van Kuyck weten aan NU.nl.

Leren
"Dit jaar moet onze eerste Aziatische winkel een feit zijn in samenwerking met een master franchiser. Daarna gaan we zeker zes tot twaalf maanden leren voor we volgende stappen overwegen. Wel lopen er onderhandelingen met verschillende partijen."

Kerkrade
Chocolate Company heeft in Nederland inmiddels zeven zogenaamde CHCO-cafés. Ook zijn er twee in Duitsland. In de cafés zijn verschillende soorten chocolademelk te vinden, koffie, lunch en een groot assortiment chocoladeproducten. Daarnaast heeft het bedrijf ook nog een chocoladefabriek in Kerkrade.

Investeerder
Wie de investeerder is, kan Van Kuyck niet zeggen. "Het is een partij die internationaal actief is en ons businessplan heel aantrekkelijk vindt. In de retail gaat het weliswaar niet zo goed, maar in de food is het een ander verhaal."

Crowdfunding
Chocolate Company was onlangs een crowdfunding-actie gestart om 250 duizend euro op te halen. Het bedrijf zette die actie stil toen er al ruim 170.000 euro binnen was omdat de chocoladeketen met een partij in gesprek was die het bedrag alleen wilde investeren.

Lees ook: Chocolate Company zet crowdfunding-actie stil

China en Midden-Oosten
Ook vanuit het Midden-Oosten zou er interesse zijn voor het Chocolate Company concept, maar volgens Van Kuyck is het belangrijker om uit te bouwen in Nederland, Duitsland en straks ook België. Wel is hij blij met de Chinese interesse. "China staat zeker op ons verlanglijstje, maar we moeten eerst het model in Azië kloppend krijgen."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Chocolate Company wil jaarlijks uitbreiden
Chocolate Company zet crowdfunding-actie stil
ANP
Max Verstappen tweede in laatste training Singapore
Max Verstappen realistisch: winst is onmogelijk
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen