iStock-956455416

Chinese promotor moet logistiek in Venlo op kaart zetten

Logistiek dienstverlener Cabooter Group in Venlo en ontwikkelingsmaatschappij LIOF gaan samenwerken met China Investment Promotion Agency (CIPA).

Rechter veroordeelt spoorloze Chinese drugsbaas

Een 33-jarige Chinees is veroordeeld tot vier maanden gevangenis voor een drugsoperatie in Heel. In zijn woning vond de politie in juli 2017 ruim zeshonderd hennepplanten, verdeeld over vijf ruimtes.

Limburgse werkgevers maken zich zorgen om handelsoorlog

De oplaaiende handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China kan grote gevolgen hebben voor Limburgse bedrijven.

Max Verstappen zevende in laatste training

Max Verstappen heeft op het circuit van Shanghai in de derde training voor de Grand Prix van China de zevende tijd neergezet.

Verstappen blij met snelheid en balans

Max Verstappen heeft na de eerste twee trainingen voor de Grote Prijs van China de bevestiging gekregen dat Red Bull een montagefout heeft verholpen.

Oranje ijshockeysters blijven winnen in China

De Nederlandse ijshockeyvrouwen hebben ook de derde wedstrijd op het WK in Beijing gewonnen. gastland China werd met 4-0 verslagen.

Verstappen ziet kansen voor circuit in Shanghai

Max Verstappen heeft bij het ingaan van een weekend zonder race alvast vooruitgekeken naar de grand prix van volgend weekend, die van Shanghai.

Robin Frijns strandt na crash in China

Titelverdediger Jean-Eric Vergne heeft zijn eerste overwinning van het seizoen binnen.

Lucas & Steve brengen carnaval naar China

Lucas & Steve mogen dan niet in Limburg zijn om carnaval te vieren, het Maastrichtse duo heeft vastelaovond wel naar China gebracht.

Chinese kinderen in Limburg: "Kunnen hier drinken uit kraan"

Ze komen uit de provincie Sichuan, gelegen in het midden van China. 23 kinderen in de leeftijd van acht tot twaalf jaar waren donderdag op bezoek bij openbare basisschool De Regenboog in Maastricht.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!