Overslaan en naar de inhoud gaan

Chèvremont nu al uitgebekerd

Geplaatst opzaterdag 19 augustus 2017 - 20:10

Chèvremont heeft de 1e ronde van de KNVB-beker niet overleefd. In Kerkrade was Swift Amsterdam met 1-3 te sterk voor de mannen van trainer Jan van Dijk.

De bezoekers kwamen na twintig minuten in Sportpark Kaffeberg op voorsprong door een uitgespeelde aanval met een treffer te bekronen.

Daniël Meijer
Op slag van rust kreeg Daniël Meijer uit een voorzet de bal op zijn schoen en schoot feilloos in het Amsterdamse doel. Ruststand 1-1. Direct na de hervatting kreeg Meijer de kans zijn ploeg op voorsprong te brengen, maar zijn schot op doel had geen resultaat. De Amsterdammers speelden fel en overklasten de Kerkraadse ploeg.

Pudding in elkaar
Binnen tien minuten na rust wisten zij twee keer de bal in het doel van Chèvremont te werken. De Kerkraadse ploeg zakte daarna als een pudding in elkaar en liet vooral in verdedigend opzicht steken vallen.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Chevremont uitgeschakeld in KNVB-beker
KNVB-beker: alleen Schaesberg ronde verder
MVV uit de Beker geknikkerd door amateurs Capelle
Ter Borgh ontbreekt bij Fortuna Sittard
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV