Overslaan en naar de inhoud gaan

Chèvremont bereikt tweede ronde nacompetitie

Geplaatst opdonderdag 30 mei 2019 - 18:50

De voetballers van Chèvremont hebben de tweede ronde van de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse bereikt.

Het team van trainer Jan van Dijk schakelde in Kerkrade SV Deurne uit door met 3-2 van de Brabanders te winnen.

Penalty
Chèvremont kwam al binnen een minuut op voorsprong door een doelpunt van Daniël Meijer. Na een half uur spelen maakte Deurne uit een penalty gelijk.

Evenwicht
Twee minuten na rust bracht Eloy Cox de thuisclub met een afstandsschot op 2-1. De voorsprong was maar van korte duur, want met een prachtige actie bracht Jan Kuipers de stand weer in evenwicht.

Dotten van kansen
Chèvremont dreigde in de slotfase te bezwijken. Deurne kreeg drie dotten van kansen, maar kreeg het leer niet in de Kerkraadse touwen. Kort voor het eindsignaal maakte Rodney Klinkenberg de winnende goal voor zijn team door de bal in het doel van Deurne te koppen.

Tweede ronde
De Kerkraadse ploeg speelt in de tweede ronde uit tegen Fortuna Wormerveer.

Chèvremont speelde in 2016-2017 al in de hoofdklasse, maar degradeerde na één seizoen naar de eerste klasse.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen