Overslaan en naar de inhoud gaan

Cheryl Seinen uitgeschakeld op WK badminton

Geplaatst opwoensdag 21 augustus 2019 - 15:20

Voor Cheryl Seinen zitten de wereldkampioenschappen badminton erop.

In de tweede ronde van het damesdubbel moesten de 23-jarige Roermondse badmintonster en haar dubbelpartner Selena Piek het opnemen tegen het Japanse tweetal Mayu Matsumoto en Wakana Nagahara. Die staan bovenaan de plaatsingslijst voor het WK.

Half uur
Na een half uur was de strijd op baan 3 van de St. Jakobshalle in Basel gestreden en kon Cheryl Seinen haar racket opbergen. Seinen en Piek verloren de wedstrijd met 21-9 en 21-6.

Gemengd dubbel
De uit Blaricum afkomstige Piek had voor de wedstrijd met Seinen al met Robin Tabeling in het gemengd dubbel gespeeld. Piek en Tabeling drongen door tot de derde ronde door met 22-20 en 21-18 van het Chinese duo He Ji Ting en Du Yue te winnen. Praveen Jordan en Melati Daeva Oktavianti uit Indonesiƫ zijn daarin hun tegenstanders.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen