Overslaan en naar de inhoud gaan

Cheryl Seinen uitgeschakeld op WK badminton

Geplaatst opwoensdag 21 augustus 2019 - 15:20

Voor Cheryl Seinen zitten de wereldkampioenschappen badminton erop.

In de tweede ronde van het damesdubbel moesten de 23-jarige Roermondse badmintonster en haar dubbelpartner Selena Piek het opnemen tegen het Japanse tweetal Mayu Matsumoto en Wakana Nagahara. Die staan bovenaan de plaatsingslijst voor het WK.

Half uur
Na een half uur was de strijd op baan 3 van de St. Jakobshalle in Basel gestreden en kon Cheryl Seinen haar racket opbergen. Seinen en Piek verloren de wedstrijd met 21-9 en 21-6.

Gemengd dubbel
De uit Blaricum afkomstige Piek had voor de wedstrijd met Seinen al met Robin Tabeling in het gemengd dubbel gespeeld. Piek en Tabeling drongen door tot de derde ronde door met 22-20 en 21-18 van het Chinese duo He Ji Ting en Du Yue te winnen. Praveen Jordan en Melati Daeva Oktavianti uit Indonesië zijn daarin hun tegenstanders.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen