Overslaan en naar de inhoud gaan

Cheryl Seinen uitgeschakeld op All England

Geplaatst opdonderdag 12 maart 2020 - 15:06

Cheryl Seinen is uitgeschakeld op het All England-toernooi in Birmingham. Dat is het oudste badminton-toernooi ter wereld en kent traditiegetrouw een sterk deelnemersveld.

De Roermondse verloor de eerste ronde in het dubbel van het Japanse duo Maya Matsumoto - Wakana Nagahara met 12-21 en 12- 21.

Snel gepiept
Het Japans dubbel staat als tweede geplaatst en de partij in de Birmingham Arena was binnen een half uur gepiept. Voor Cheryl Seinen zit het toernooi erop. Selena Piek speelt nog in het gemengd-dubbel met partner Robert Tabeling. In de tweede ronde versloegen ze het als eerste geplaatste Chinese duo Zheng-Huang met 22-20 en 21-17.

In de eerste ronde verraste het Nederlands paar ook al door het zeer sterke Deense duo Mathias Christiansen en Alexandra Boje te verslaan: 21-10 en 22-20.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen