Overslaan en naar de inhoud gaan

Cheryl Seinen uitgeschakeld op All England

Geplaatst opdonderdag 12 maart 2020 - 15:06

Cheryl Seinen is uitgeschakeld op het All England-toernooi in Birmingham. Dat is het oudste badminton-toernooi ter wereld en kent traditiegetrouw een sterk deelnemersveld.

De Roermondse verloor de eerste ronde in het dubbel van het Japanse duo Maya Matsumoto - Wakana Nagahara met 12-21 en 12- 21.

Snel gepiept
Het Japans dubbel staat als tweede geplaatst en de partij in de Birmingham Arena was binnen een half uur gepiept. Voor Cheryl Seinen zit het toernooi erop. Selena Piek speelt nog in het gemengd-dubbel met partner Robert Tabeling. In de tweede ronde versloegen ze het als eerste geplaatste Chinese duo Zheng-Huang met 22-20 en 21-17.

In de eerste ronde verraste het Nederlands paar ook al door het zeer sterke Deense duo Mathias Christiansen en Alexandra Boje te verslaan: 21-10 en 22-20.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen