Overslaan en naar de inhoud gaan

Cheryl Seinen tweede in dubbelspel bij Dutch Open

Geplaatst opzondag 17 oktober 2021 - 21:26

Badmintonster Cheryl Seinen uit Roermond heeft samen met haar dubbelpartner Debora Jille de finale verloren op de Dutch Open.

In Almere verloor het Nederlandse duo van een Zweeds duo na drie games.

Startblokken
Seinen en Jille schoten uit de startblokken in de finale en wonnen de eerste game met 21-17. Daarna namen de Zweedse vrouwen het initiatief over in de wedstrijd. Ze wonnen de tweede game met 21-14 en waren ook in de beslissende game sterker dan het Nederlandse duo: 21-12.

Daardoor eindigde het toernooi voor Seinen en Jille een beetje in mineur, dat verder boven verwachting verliep.

Nieuw duo
Seinen, die afgelopen zomer nog actief was op de Olympische Spelen, vormt sinds kort een duo met Jille. Ze waren net als hun Zweedse tegenstanders ongeplaatst voor het toernooi in Almere. Jille en Seinen waren als 166ste geplaatst, hun tegenstanders Johanna Magnusson en Clara Nistad als 92ste.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen