Overslaan en naar de inhoud gaan

Cheryl Seinen officieus naar Olympische Spelen

Geplaatst opwoensdag 12 mei 2021 - 22:51

Cheryl Seinen en Selena Piek hebben zich officieus gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Tokio.

De 25-jarige Roermondse badmintonster en haar dubbelpartner kunnen na het annuleren van het Singapore Open niet meer ingehaald worden door hun concurrenten.

Definitieve kwalificatieranglijsten
De Wereld Badminton Federatie (BWF) maakt uiterlijk op 15 juni de definitieve kwalificatieranglijsten bekend. Nu het Singapore Open niet doorgaat wordt verwacht dat dit tijdstip vervroegd wordt. Naast Seinen en Piek kunnen ook Mark Caljouw en Robin Tabeling niet meer door de concurrentie ingehaald worden. Zodra de ranglijsten gepubliceerd zijn, is het viertal officieel gekwalificeerd. Zij voldoen aan alle nationale en internationale eisen voor deelname aan de Spelen van Tokio.

Seinen kwalificeerde zich niet eerder voor de Olympische Spelen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen