Overslaan en naar de inhoud gaan

Cheryl Seinen niet naar finale op de Orléans Masters

Geplaatst opzondag 28 maart 2021 - 12:34

De badmintonsters Cheryl Seinen en haar dubbelpartner Selena Piek zijn er niet in geslaagd om de finale van de Orléans Masters te bereiken.

De Bulgaarse zussen Gabriela en Stefani Stoeva waren in de halve finale te sterk voor de Nederlanders. De gamestanden waren 10-21, 21-14 en 21-9.

Hoog tempo
De eerste game werd nog overtuigend gewonnen met 21-10. Daarna namen de Bulgaarse zussen het initiatief over en trokken de wedstrijd naar zich toe. De uit Roermond afkomstige Seinen en Piek hadden geen antwoord op het hoge tempo van de zussen Stoeva.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen