Overslaan en naar de inhoud gaan

Cheryl Seinen en Selena Piek uitgeschakeld in Basel

Geplaatst opzaterdag 6 maart 2021 - 20:36

De Roermondse badmintonster Cheryl Seinen en haar partner Selena Piek hebben de kwartfinale van het vrouwendubbel van de Swiss Open niet overleefd.

Zij verloren van het als eerste geplaatste Thaise koppel Rawinda Prajongjai/Jongkolphan Kititharakul.

Seinen en Piek speelden een sterke eerste game en konden het Thaise koppel in de St. Jakobshalle Basel lang volgen, maar verloren de game met 21-19.

Eindstation
In de tweede game namen Prajongjai en Kititharakul, de nummer 8 van de wereldranglijst, snel afstand van het Nederlandse duo. Voor Seinen en Piek , 26e op de wereldranglijst, was de kwartfinale na de met 21-13 verloren game, het eindstation in Basel.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen