Overslaan en naar de inhoud gaan

Cheryl Seinen en Selena Piek uitgeschakeld in Basel

Geplaatst opzaterdag 6 maart 2021 - 20:36

De Roermondse badmintonster Cheryl Seinen en haar partner Selena Piek hebben de kwartfinale van het vrouwendubbel van de Swiss Open niet overleefd.

Zij verloren van het als eerste geplaatste Thaise koppel Rawinda Prajongjai/Jongkolphan Kititharakul.

Seinen en Piek speelden een sterke eerste game en konden het Thaise koppel in de St. Jakobshalle Basel lang volgen, maar verloren de game met 21-19.

Eindstation
In de tweede game namen Prajongjai en Kititharakul, de nummer 8 van de wereldranglijst, snel afstand van het Nederlandse duo. Voor Seinen en Piek , 26e op de wereldranglijst, was de kwartfinale na de met 21-13 verloren game, het eindstation in Basel.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen