Overslaan en naar de inhoud gaan

Cheryl Seinen één jaar langer Nederlands kampioen

Geplaatst opwoensdag 16 december 2020 - 15:54

Het nationaal kampioenschap badminton gaat volgend jaar niet door. Cheryl Seinen uit Roermond blijft daardoor voor komend jaar de nationale kampioen in het vrouwendubbel.

De organisatie durft het niet aan om verder te gaan met de organisatie van de titelstrijd voor 2021.

Schuiven met NK is geen optie
De wedstrijd in Almere stond gepland van 5 tot en met 7 februari 2021. Badminton Nederland heeft overwogen om de nationale titelstrijd later in het jaar te houden. Door de overvolle internationale badmintonkalender was dat echter geen optie.

Regerend Nederlands kampioen
Cheryl Seinen uit Roermond is met haar partner Selena Piek Nederlands de regerend Nederlands kampioen badminton in het vrouwendubbel. Op 2 februari 2020 was het duo met 21-15 en 21-11 te sterk voor Debora Jille en Alyssa Tirtosentono. De titelstrijd werd gepeeld in het Topsportcentrum in Almere.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen